Korjattuja ongelmia ja hoidettuja asioita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Kävinpä tänään työvoimakurssin haastattelussa. Aika varma paikka minulla kyseisellä kurssilla, olen niin kätevä suustani. Jälleen haastattelussa oli 2 henkilöä yhtä aikaa. Tällä kertaa joku Markus Karstulasta. Kyselivät hieman koulutus- ja työtaustoja. Kerroin lyhyesti ja ytimekkäästi historiani ja motivaationi ja he olivat mielissään. Se toinen kaveri mainitsi masennushistoriastaan. Ei taaskaan ollut mikään yllätys, viime kurssilla oli myös puolet masennustaustaisia. Itsekin olen masennustaustainen, kuten tietänette. Suomi ei ole hyvinvoiva valtio tämän asian suhteen, se tuli todettua sadannen kerran.

Saan tässä hiljalleen rollemaata kuntoon (ks. footer). Pyysin Scene Groupilta ssh-oikeudet koti-IP:lleni, joten nyt on kätevä muokata sivuja lennosta mistä vain. SG ei osannut auttaa eräässä WordPress 2.7 liittyvässä ongelmassa ja ennen heidän vastaustaan kerkesin löytää ratkaisun itse. Kysehän oli siis siitä että WP-sivuston index.php ohjautui aina index.html -sivulle jos sellainen oli määritetty; aiemmissa WP:n versioissa näin ei tapahtunut. Ratkaisuhan löytyi WordPressin support-foorumilta. Lähetin ratkaisun myös SG:lle ja toivotin samalla hyvää joulua koko webhotellin väelle. Jouluntoivotukset välittyivät eteenpäin SG:n asiakaspalvelija Mikko Kivisen mukaan (hymy).

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. mustikkasoppa

    Hieno on!

  2. rolle

    Kiitos, rakas vaimoni! <3