Kuolleen kyyneleet

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tänään ahdisti taas pitkästä aikaa. On ollut muutamia iloisia päiviä välissä, mutta totuus on se että olen sairaslomalla depression takia toista tai kolmatta viikkoa. Pomolta tuli sähköpostiviesti, jossa hyväksyivät asian, mutta käskivät ottaa yhteyttä lääkäriin palveluskelpoisuus-asiassa, jotta minut voitaisiin kotiuttaa aikaisemmin. Kuulosti hyvältä, mutta seuraavana tuli mieleen raha. Raha ahdistaa, kun en saa muutenkaan enää sivarituloja koko kuukaudelta, vain yhdeksältä päivältä – palvelukseni kun päättyy 9. heinäkuuta. Aikaisemmin kotiutus olisi hyvä asia muuten, en nimittäin kestä edes ajatusta sinne lähtemisestä.

Nytkin jäi pari laskua heti rästiin, koska en pysty maksamaan. Maksoin viime kuun lopussa joka ikisen laskun (sisältäen rästilaskun), mutta ei näemmä auttanut sillä heti meni lisää laskuja rästiin. Uuden kämpän takuuvuokra on helvetin iso (yli tuhat euroa), eikä vuokranantajalle käy sossun maksusitoumus, joten sitä joutuu vielä selvittelemään.

Kävin tosiaan siellä pääsykokeissa ja kymmenes päivä on yliopiston pääsykokeet. Tuntuu ettei minusta ole enää opiskelijaksi. Eikä työntekokaan maistu. Työ ahdistaa hirveästi. Hyvä kun jaksan omia vapaa-ajan hommianikaan tehdä. Ei riitä keskittyminen enää.

Hankin tähän uuteen kämppään Elisan 30mbit kaapelinetin, mutta yhteys pätki toissapäivänä ja oli katki koko eilisen päivän kahdesta eteenpäin. Tein Elisalle häiriöilmoituksen ja tänään netti lähti taas toimimaan. Epäiltiin että lanka ei jaksa kuljettaa niin isoa kaistaa tai sitten kyseessä on joku tilapäinen vika. Tänään ei ole pätkinyt, joten toivon mukaan homma korjaantui jo.

Jotkut vielä jaksaa sanoa bloggaamisen lopettamisen kannattavuudesta ja siitä mikä on ja mikä ei ole järkevää. Äitini jaksaa aina muistutella siitä miten elämäni pitäisi kasata kokoon. Se masentaa ja lisää edelleen kynnystä muuttaa asenteita ja elämäntapoja. Yritän antaa itselleni aikaa kaikkeen ja tehdä asioita joihin olen itse tyytyväinen, enkä elää muiden mukaan tai muita miellyttäen kuten usein tuppaan tekemään.

Mutta kyllä tämä tästä. Olen pelannut World of Warcraftia privaattiservulla. Tällä hetkellä minulla on 30-levelinen Blood Elf Warlock. On taas kiva blogata pitkästä aikaa vähän vapaammin (hymy). Kesä jatkuu Rollemaassakin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä