Lauantai evakossa

Tänään(kin) innostun hieman tekemään työjuttuja. On se vaan niin mukavaa, kun voi kehitellä kaikkea vapaasti. Maalla äitini luona vielä rauhallisempaa ja katkottomampaa tekeminen, joten mikäs tässä. Pitäisi tietysti lomalla ja viikonloppuna osata hellittää. Oikeastaan torstaina ja perjantaina en hellittänyt myöskään. No, pari tuntia päivässä pahaa tee.

Vieraassa sängyssä nukkuminen ei ole ihan niin mukavaa, mutta silti jostain syystä nukuttaa yli yhdeksän tuntia ja Oura-sormukseni sanoo, että ”Optimal”. Tämähän käy.

Kympin lenkki, niin harmaata ja ankeaa, että huh huh. Silti ihan piristävä juoksennella. Lenkkini aikana Manu ja mummi ovat tehneet hienon lumiukon. Suoraan pihalta puusaunan löylyihin. Poika innostuu käymään saunassa pariinkin kertaan kanssani ja viipyy pitkään ylälauteilla. Puusaunan kiukaasta tulee lempeämmät löylyt.

Illalla kuumaa kaakaota ja Unoa. Jazzmainen Potsu soi ja ihan hyvä fiilis. Jotenkin salakavalasti surumielinen olo. En osaa, enkä jaksa selittää. Hämmentävää, kun kaikki asiat ovat hyvin. Kai sitä alitajunta on jotenkin tottunut jatkuvaan myrskyyn ja tällainen rauhallisuus ei sovi.

Et tiedä elämästäni kaikkea, mutta tuntuu, että olen vihdoin pääsemässä jonkin tietyn etapin yli kohti rauhaisampaa elämää ilman toksisuutta. Toivon, että tämä parantumisen matka saa jatkua ilman töyssyjä. Siis ihan kaikkinensa. Toivon meidän koko nelihenkiselle perheelle parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Yksi päivä kerrallaan.

Loki 862

Suhteellisen toimelias perjantai. Pojan hammaslääkärissä en tohdi katsoa operointia, sen sijaan naama on kiinni puhelimessa. Kymmenenvuotias joutuu makoilemaan tunnin piinapenkissään. Oikominen ja sitä ennakoivat operaatiot eivät ole yksinkertaisia ja vievät aikaa. Onneksi Novan hammaslääkärit ovat herttaisen lapsiystävällisiä. Poski puuduksissa ja itku silmässä poistumme sairaalasta ja harmistus unohtuu viimeistään taksissa. Tulipahan hoidettua.

Edessä on pakkailut. Ei ole yhtään vieläkään maaseutumatkailufiilis, mutta äidin luona pääsee asettumaan paikalleen. Pitää ajatella niin, että rauhoittuminen on edessäpäin. On oikeastaan ihan mukavaa tyhjentä kalenteri kokonaan. Matkustaminen on pakollinen paha, mutta se on kuin laastarin repäisisi. En silti voi mitään sille, että hieman ahdistaa. Mutta vain hieman.

Loki 861

Jaahas, mitähän sitä sitten? Lomalla pitäisi olla, mutta mielessä pyörii vain työjutut. ”Jos pari nakkia hoitaisin tuosta”. Asiakashommiin en ole hurahtanut, mutta joitakin sisäisiä teknisiä taskeja on tullut tehtyä. Tätä se yrittäjyys on, ei tunnu työltä. Palvelimet, rajapinnat, koodi, sitä minä rakastan.

Pyttipannua ja tekstiä ruudulla, jumpsuit päällä. Ei jaksaisi mitään. Onneksi ei tarvitsekaan. Huomenna pitää alkaa miettimään maalle siirtymistä. Sitten jatkuu oleilu. En aio hössöttää, enkä suunnitella. Tuleva matkustus ahdistaa, mutta onneksi ei ole sataa kilometriä pitkä matka. Pitää oppia sietämään elämän elämistä.

Semmoinen se torstai.

Talviloman startti

Hyvä viikon viimeinen työpäivä ennen talvilomaa. Onpa mukavaa aloittaa loma. Paitsi torstaina hoidan pari pientä juttua, olenhan yrittäjä henkeen ja vereen.

Olen viime aikoina koittanut ratkoa käyttöasteeseen ja ajanseurantaan liittyviä haasteita. Nyt oikeasti vaikuttaa siltä, että vaihto Timelyyn on lähellä. Sama app, jota kokeilin vuonna 2017 ja viime vuonna. Nyt aika taitaa olla kypsä. Ajanseurantadatan tulisi olla täydellistä ja kitkatonta myös ei-laskutettavassa työssä. Mutta lisätestaus ja lanseeraus lomani jälkeen.

Tällä hetkellä jopa hieman harmittaa jäädä lomalle, mutta tiedän että tämä tulee tarpeeseen.

Töiden jälkeen suoraan Urhon luokse lasten kanssa. Manu tykkää pelata Meta Questilla. Hauskaa katsottavaa vierestä, kun toinen huitoo kapuloilla. Pitää ottaa joskus uusiksi.

Hyvä vire

Todella tehokas 10-18 päivä. Päivän päätteeksi 25 tehtävää tehtynä, vaikka palavereitakin on paljon. Vaimo tekee maailman parasta Shakshukaa. Elämä tuntuu nyt hymyilevän.

1 2 3 173

Kirjoitukset kalenterissa

helmikuu 2024
matiketopelasu
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829