Uutta tupaan

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Laitoin WordPressiin custom-fieldsejä, eli avainkenttiä ja tässä nyt niitä testailen. Kirjoittelin LiveJournaliin joskus kahdeksan vuotta sitten ja jäin kaipaamaan kyseisen paikan ”tämänhetkinen mieliala” ja ”soiva musiikkikappale” -ominaisuuksia. En ollut aikaisemmin älynnyt laittaa niitä omaan pötkylään, vaikka toimenpide on älyttömän helppo.

Toivottavasti näistä haamupäivityksistä ei ole suurempaa haittaa Sinulle, rakas Kävijäni. Pitäisi valita ikonisetti, tai luoda oma. Viimeistään yöhön mennessä näet lopullisen tuloksen. Sivuston tiheä päivitystahti on muuten vain hyvästä, tiesitkös?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. k00pa

  Missä sun mieliala näkyy. O_O emmä nää mitään täällä.

 2. rolle

  ”Viimeistään yöhön mennessä näet lopullisen tuloksen.”

  Päivittelyt kesken. Ei välttämättä näy koko ajan, mutta yöhön mennessä pitäisi näkyä valmis versio.

 3. k00pa

  Noni nyt näkyy hyvin. Kiva tuo ipod kuvake