Arkisto avainsanalle "scene group"

Avainsanalla "scene group" tägättyjä artikkeleja Rollemaassa on tällä hetkellä yhteensä huimat 11 kpl.

1 min lukukokemus

Palvelinvaihdos

Rollemaa on majaillut Scene Groupin laadukkaalla palvelimella Atlantassa ja Ulvilassa jo yli seitsemän vuotta. Nyt kuitenkin piti hyvästellä vanha tuttu palvelin ihan käytännön syistä.

Avatar photo

Rolle kommentoi viimeksi 10 vuotta sitten 1 muun lisäksi. Katso mistä puhutaan.

1 min lukukokemus

Rollemaa taas auki

Muutaman päivän ajan Rollemaata on vaivannut Infernal Server Error 500, johon sain äsken Scene Groupilta selvityksen: Ongelma liittyi .htaccess-tiedostossasi olleeseen merkintään: SecFilterEngine Off Meillä oli huoltoikkunan päivityksen yhteydessä jäänyt Mod_Security aktivoimatta.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

1 min lukukokemus

Rollemaa paremmalle palvelinalustalle

Scene Groupin Atlanta-palvelimella - jolla Rollemaa sijaitsee - on ollut jälleen epävakautta. Scene Group on tiedottanut asiakkaitaan kertomalla että palvelimen rauta päivitetään kokonaan uuteen, koska levyjärjestelmää ei saatu korjattua pysyvästi.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

Alle 1 min lukukokemus

Rollemaan aurinko sammui hetkeksi

Rollemaa oli tänään pari tuntia alhaalla Scene Groupin palvelinongelmien takia. Scene Group on ilmoittanut että ongelman aiheutti korruptoitunut levyjärjestelmä ja pahoittelee aiheutunutta häiriötä.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

Alle 1 min lukukokemus

Teräksistä tukea Scene Groupilta

Tuossa tänään illalla koko Rollemaa kaatui kesken muokkauksen. Asia huomattiin myös irc-kanavallani, joten lähetin palveluntarjoajalleni Scene Groupille sähköpostia.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

1 2 3