Rollemaan aurinko sammui hetkeksi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Scene Groupin logoRollemaa oli tänään pari tuntia alhaalla Scene Groupin palvelinongelmien takia. Scene Group on ilmoittanut että ongelman aiheutti korruptoitunut levyjärjestelmä ja pahoittelee aiheutunutta häiriötä. Myös Rollemaan tietokanta oli hetkeksi sekaisin, mutta Scene Groupin asiantuntevan palvelun ansiosta sekin saatiin hetkessä kuntoon.

Tämän päivän ongelmat ovat samoja joita esiintyi myös aiemmin tällä viikolla. Scene Group järjestää keskiyöllä huoltokatkon palvelimella, jolla Rollemaakin on. Tavoitteena on korjata epävakaa toiminta pysyvästi. Hieno juttu. Vaikeuksien kautta voittoon. Scene Group tiedottaa asiasta kotisivujensa tiedotteissa, sekä twitterissä.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä