Rollemaa paremmalle palvelinalustalle

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Scene Groupin logoScene Groupin Atlanta-palvelimella – jolla Rollemaa sijaitsee – on ollut jälleen epävakautta. Scene Group on tiedottanut asiakkaitaan kertomalla että palvelimen rauta päivitetään kokonaan uuteen, koska levyjärjestelmää ei saatu korjattua pysyvästi. Vaikka levyjärjestelmä on suurimman osan ajan toiminut normaalisti, ruuhka-aikoina se on kaatanut koko palvelimen tuntemattomasta syystä.

Ongelman korjaamiseksi päivitämme koko Atlanta-palvelimen laitteiston uudella palvelimella. Tunnukset siirretään uudelle palvelimelle jo tänä yönä, alkaen klo 23:59. Olemme pahoillamme lyhyestä varoitusajasta, mutta siirto on välttämätöntä suorittaa ensi tilassa voidaksemme taata korkealuokkaisen, luotettavan webhotellipalvelun joihin olette Scene Groupin asiakkaina tottuneet. Tänään vahvistuneen levyjärjestelmävian vuoksi palvelun laatu ei Atlanta-palvelimen asiakkailla ole viime viikkoina ollut totuttua Scene Group-laatua, mistä olemme äärimmäisen pahoillamme.

Uusi palvelinlaitteisto on samalla huomattavasti nykyistä palvelinlaitteistoa suorituskykyisempi, mikä varmistaa, että sivustonne toimivat jatkossa entistä nopeammin.

Minusta on mukavaa se miten Scene Group huomioi asiakkaansa ja säilyttää korkean laatutason. Ensimmäistä kertaa kohta kolmen vuoden asiakkuuteni aikana tulee hieman suurempia ongelmia, mutta nekin ammattimainen SG:n väki hoitaa kunnialla, pitämällä asiakkaat ajan tasalla. Viesteihini on aina vastattu minuutin vasteajalla, eikä palveluntarjoajan puolesta töppäilyjä ole tullut kertaakaan. Toivotaan että Rollemaa toimii jatkossa jopa nopeammin kuin ennen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä