Last.fm paloi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Taitaa Lontoossakin olla aika kuuma. Suosittu musiikkipalvelu Last.fm on ollut alhaalla jo pari tuntia. En muista milloin viimeksi (jos koskaan) Last.fm oli näin pitkään pois käytöstä. Lontoon sää on suomen luokkaa, tälläkin hetkellä 20 astetta celsiusta.

We’re really sorry, but due to datacenter temperature issues beyond our control Last.fm is currently offline.

Please bear with us as we scramble to catch overheating DC/AC inverters… stay tuned, we’ll be restoring regular service as soon as possible. Thanks for your patience.

In the meantime, check out our twitter account for updates on the situation.

When datacenter cooling goes wrong
A chiller failed, leading to a high ambient temperature, leading to 5 other chillers failing. This is what happens next., @ Flickr

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. k00pa

    Ohoh. Taitaa aika kuumaa olla että servut pitää pistää matalaksi.