Teräksistä tukea Scene Groupilta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Scene Groupin logoTuossa tänään illalla koko Rollemaa kaatui kesken muokkauksen. Asia huomattiin myös irc-kanavallani, joten lähetin palveluntarjoajalleni Scene Groupille sähköpostia. Sain vastauksen heti ja ongelma korjattiin viiden minuutin sisään. Ongelman aiheutti palvelimella hetkellisesti esiintynyt ylikuormitus ja Scene Group pahoittelee häiriötä.

Lafka on muutenkin vastannut aina heti kysymyksiini ja ne vähäiset ongelmat mitä minulla on ollut ovat korjaantuneet silmänräpäyksessä. Tässä kuussa olen ollut aiemminkin yhteyksissä firmaan mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen Scene Groupin asiakaspalveluun. Jos jostain etsit luotettavaa, vakaata ja turvallista webhotellia, Scene Group on sinulle. Laadusta maksaa kevyin mielin ja hymyssä suin!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä