Teräksistä tukea Scene Groupilta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Scene Groupin logoTuossa tänään illalla koko Rollemaa kaatui kesken muokkauksen. Asia huomattiin myös irc-kanavallani, joten lähetin palveluntarjoajalleni Scene Groupille sähköpostia. Sain vastauksen heti ja ongelma korjattiin viiden minuutin sisään. Ongelman aiheutti palvelimella hetkellisesti esiintynyt ylikuormitus ja Scene Group pahoittelee häiriötä.

Lafka on muutenkin vastannut aina heti kysymyksiini ja ne vähäiset ongelmat mitä minulla on ollut ovat korjaantuneet silmänräpäyksessä. Tässä kuussa olen ollut aiemminkin yhteyksissä firmaan mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen Scene Groupin asiakaspalveluun. Jos jostain etsit luotettavaa, vakaata ja turvallista webhotellia, Scene Group on sinulle. Laadusta maksaa kevyin mielin ja hymyssä suin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä