Rollemaa taas auki

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Muutaman päivän ajan Rollemaata on vaivannut Infernal Server Error 500, johon sain äsken Scene Groupilta selvityksen:

Ongelma liittyi .htaccess-tiedostossasi olleeseen merkintään:

SecFilterEngine Off

Meillä oli huoltoikkunan päivityksen yhteydessä jäänyt Mod_Security aktivoimatta. Koska .htaccess-tiedostossasi ei ollut IfModule-ehtoa säännön edessä, se aiheutti virheen. Olen nyt aktivoinut Mod_Securityn ja muokannut .htaccess-tiedostoasi niin, että se sisältää if-lausekkeen tälle säännölle:


SecFilterEngine Off

En älynnyt tutkia oikeasta paikkaa, vaan aika pahahan tuollainen on muutenkin huomata.

Errori koski kaikkia muitakin Rollemaan alla pyöriviä sivustoja (Von Hattunen, unipäiväkirja, leffapäiväkirja, jne). Nyt sivut näyttäisivät olevan taas pystyssä. Kiitos kaikille, jotka jaksoivat ilmoittaa asiasta ja huipulle palveluntarjoajalle, joka korjasi virheen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä