Unta palloon

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Olihan se aikamoista rentoilua. Sunnuntaina ostin karkkia ja limsaa ja söin ja join samoja eväitä vielä maanantaina. Äiti toi töistä (Siwasta) tullessaan Saarioisen roiskeläppiä, joita söin CSI:n ja Coca Colan kera. Yöllä katsoin elokuvaa (One Hour Photo) iPodiltani ja yllätyin kun huomasin että uuden ffdshow-version myötä iPodissa näkyivät tekstit. Aina vain paranee. Oli niin lokoisaa katsella elokuvaa omassa sängyssä, kokispullo vieressä ja vielä tekstityksillä (vaikka tuskin niitä olisin tarvinnut, mutta aina vain parempi).

Maanantaina oli ajantaju ihan hukassa. Heräsin 15:45. Olin nukkunut vähän reilut 12 tuntia ja silti minua väsytti älyttömästi. Tänään taas heräsin 5:12 ja olin täysin pirteä. Omituistako? Ei sinne päinkään. Ville selitti tämän jo eilen.

18:43:06 – se riippuu siitä missä vaiheessa unta herää, joskus käy vaa huono tuuri

Ja anteeksi kun logitan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä