Uusi lempiruoka

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Olen jo pariin otteeseen ehtinyt kehuskella vaimon tekemistä kotipöperöistä muiden ruokabloggauksien lomassa. Viime viikolla löytyi uusi lempiruoka, joka vie suorastaan kielen mennessään. Ruoka on erityisen hyvin miehille sopiva, sillä miehethän tunnetusti tykkäävät lihasta (mites se sanonta meni, että mies tarvitsee vain naisen, pihvin ja kaljaa, tai jotain sinne päin).

Ruoan virallinen nimi on varmaankin Broilerpasta, mutta nimi on mielestäni hieman harhaanjohtava, sillä ruoassa on paljon muutakin. Ohje alla.

1 pss Jalostaja Kermainen herkkusieni-juustopasta -aineksia
5 dl vettä
1 pkt amerikanpekonia
1 dl kermaa
300 g broilersuikaleita
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustoa

Kuutioi pekoni. Ruskista broilersuikaleita ja pekonia kattilan pohjalla. Lisää vesi. Kun neste alkaa kiehua, lisää pasta-ainekset hyvin sekoittaen. Keitä noin 15 min, välillä sekoittaen. Lisää kerma, anna kiehua vielä n. 5 min. Anna maun tasaantua hetken, koristele pasta tuoreella basilikalla ja parmesaanijuustolla.

Lähde: Jalostaja

Rakastan sientä, pekonia, lihaa ja erityisesti juustoisia ruokia.

Kuva uudesta lempiruoastani

Kuva uudesta lempiruoastani

Tänään oli vuorossa herkullista Kinkkukiusausta, jossa oli suolan sijasta aromisuolaa. Eilen syötiin Juustoista makaronilaatikkoa, jota taitaa vielä olla jääkaapissa. Nyt tuli luonnollisesti nälkä, joten lähdenpä tästä syömään…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Firewalker

    Oi kuulostaa hyvältä, vois koittaa tehdä tommosta huomenna=) Oo onnellinen, että sulla on vaimo, joka tykkää kokata=)

  2. rolle

    Olenkin :-) Kiitos.