Näin otat uudelleen käyttöön Twitter-päivitystä edeltävän Tweetdeckin Chromella

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Twitterin pilatessa Chromen Tweetdeckin rupesin välittömästi etsimään vaihtoehtoisia some-kojelautoja, mutta kaikissa tuntui olevan joku puute. Vanha Tweetdeck oli vaan täydellinen. Lopulta löysin backupin ajalta juuri ennen Twitterin Tweetdeck-päivitystä ja onnistuin vielä palauttamaankin sen. Jos satut myöskin vihaamaan uutta Tweetdeckiä, tässäpä sinulle ratkaisu. Ajattelin itse ainakin pysytellä vanhassa siihen asti kun uudesta on jotain hyötyä.

Tweetdeck

EDIT: Olen jatkokehittänyt vanhasta Tweetdeckistä oman lisärinsä. Löytyy Githubistani ohjeineen! Käytä mieluiten github-versiota ja unohda tämä kirjoitus! Vanhan Tweetdeckin Chrome lisäosan saat ladattua palvelimeltani osoitteesta […] (myös Adobe Air-versio löytyy, jos et Chromea käytä!). Laitoin sinne myös ohjeet englanniksi, mutta tässä ne vielä suomeksi:

 1. Varmista että sinulla on uusin Google Chrome dev -versio asennettuna (Windows / Mac / Linux).
 2. Poista Tweetdeckin muut versiot Chromesta
 3. Tallenna tweetdeck-beta-0.9.7.11.crx koneellesi (hiiren oikea click, Tallenna nimellä)
 4. Raahaa tiedosto Chromeen ja asenna

Minulla toimii aivan kuten ennenkin. Olen niin tyytyväinen että tähän löytyi keino, sillä Tweetdeck on itselleni niin töissä kuin vapaa-ajallakin melkeinpä tärkein sosiaalisen median työkalu tällä hetkellä. Myös Android-versioon on odotettavissa päivitys, joten kannattaa ottaa vanha versio hyvissä ajoin talteen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Tweetdeck menetti tehonsa päivityksen myötä | Rollemaa.org

  […] kuitenkin keinon saada vanhan Tweetdeckin takaisin, sekä AIR-version että ChromeDeckin. Lue ohjeet tästä! Aiheeseen mahdollisesti […]

 2. viisivarvas

  Huh kiitos. Hetken kokeilin ja annoin aikaa uudelle, mutta nyt meni jo hermot. Tämä tuli tarpeeseen

 3. Rolle

  Ole hyvä. Sama täällä, käytän vanhaa siihen asti kunnes uusi päivittyy siedettävälle tasolle. Jos päivittyy.

 4. 5 hyödyllistä Android-sovellusta (osa 1) | Rollemaa.org

  […] Tweetdeck Android Marketista. Itse tykkään Tweetdeckin mobiilisovelluksesta jopa enemmän kuin desktop-versiosta. SoMe-friikin […]