Maanantaimetallia 8 – Metalligurun uuden albumin paras biisi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Minulta jäi viime viikolla maanantaimetalli välistä ja niin meinasi tälläkin viikolla. Olen näköjään kiireinen mies. Työkaveri varmasti tietää mikä tämän maanantain kappale on. Kuinka ollakaan, luvassa on jälleen Devin Townsendia, kuten kolme viikkoa sitten maanantaina. Mutta kun Devin on vaan niin hyvä.

Uuden mahtavan Deconstructed -levyn julkaisuhetkestä lähtien päässäni on soinut Sumeria, joten arvata saattaa että se soi myös tänään. En malta odottaa Tuskaa, jossa Devin-herra esiintyy jälleen ihan livenä. En tiedä mitään erityistä syytä miksi olen ihastunut tähän kappaleeseen. Kuuntele alta ja päättele itse.

Devin Townsend Project – Sumeria ()

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Maanantaimetallia 9-16 – Velkojen takaisinmaksu kahdeksalla hevibiisillä | Rollemaa.org

    […] viimeksi maanantaimetallin 4. heinäkuuta, joten olen sinulle kahdeksan maanantain metallibiisiä velkaa. Siispä maksan velkani saman tien […]