Maanantaimetalli 178 – Popahtava kesäbiisi, Ih-Ah!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 5 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Devin Townsendistä olenkin kirjoittanut Rollemaahan useaan otteeseen, on hän sen verran taitava ja monipuolinen muusikko. Tämä kanadalainen hörhö ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua musiikillaan ja vanhatkin kappaleet kuulostavat joka kuuntelukerralla yhtä tajunnanräjäyttävältä kuin ensimmäisellä kerralla.

En varsinaisesti fanita ketään tai mitään, koska kuuntelen niin paljon musiikkia, mutta Deviniä voisin sanoa fanittavani. Jotain mieltymyksestäni kertoo myös se, että poikani Manun kolmas nimi on Devin.

Älä huoli, tässä biisissä ei öristä yhtään. Luvassa tunnelmallista ja lempeää fiilistelyä. Sopii oikein hyvin kesäiltojen rientoon.

Ja Spotifyta tuosta:

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti