Maanantaimetallia 6 – Täydellinen maanantaikappale

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Devin Townsend on kitaravirtuoosi, ilmiömäinen hevimuusikko, joka on tehnyt monenlaista enemmän tai vähemmän kokeellista metallimusiikkia – niin akustisia kuin räjähtävän hienoja konseptialbumeitakin. Lähes jokainen Devinin tuotos kuulostaa korvaani äärettömän hyvältä. Tällaisena maanantaisena sadeaamuna fiiliksiäni täydentää parhaiten albumi nimeltä Ki, mutta erityisesti sen järjestyksessään ensimmäinen kappale A Monday. Kappaleen nimenkin puolesta se sopii mainiosti tämän aamun himmailubiisiksi.

Devin Townsend

Koko levy Ki sopii mainiosti maanantaihin ja suosittelen sitä myös niille, jotka eivät normaalisti metallia kuuntele – levy kun on kokonaan akustinen, rento pakkaus herkemmillekin korville.

Devin Townsend – A Monday

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Maanantaimetallia 8 – Metalligurun uuden albumin paras biisi | Rollemaa.org

    […] mikä tämän maanantain kappale on. Kuinka ollakaan, luvassa on jälleen Devin Townsendia, kuten kolme viikkoa sitten maanantaina. Mutta kun Devin on vaan niin […]