Maanantaimetallia 3 – Soulfallen, Jyväskylän ylpeys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Kuuntelen niin paljon musiikkia, varsinkin metallia, että en tänäkään maanantaina meinannut osata päättää tämän viikon kappaletta. Päädyin kuitenkin Soulfallenin Towers of Silence -kipaleeseen, joka on yksi kaikkien aikojen lempikappaleistani. Soulfallen on vuonna 2003 perustettu jyväskyläläinen yhtye, joka soittaa blackmetalsävytteistä melodista death metallia. Porukka aloitti jo back in 1996 Blacksmith-nimellä ja julkaisi pari demoa vuosituhannen vaihtuessa. Sittemmin Soulfallenina jatkanut bändi on julkaissut kaksi kokopitkää alubmia, World Expiration (2007) ja Grave New World (2009).

Soulfallen

Etenkin Grave New World on ainakin henkilökohtaisesti itselleni hyvin uppoava albumi. Levyllä kiekuu myös Before the Dawnista ja muista projekteista tuttu norjalaistaustainen Lars Eikind. Suosittelen levyä, yhtyettä ja etenkin tätä kappaletta lämpimästi. Vieraile myös bändin kotisivuilla. Soulfallen – Jyväskylän ylpeys!

Soulfallen – Towers of Silence

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Petri

    Ohoo! Soulfallenista muistui mieleeni Thy Serpent. Unohdan aina välillä Thy Serpentin pitkäksi aikaa kunnes joskus jonkun muun yhteyden kautta muistan sen. Huva musa, huva meininki.