Laiskan perjantain laahaavat kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Eilen oli Rollemaan pärstätorstai, mutta jätin tietoisesti kuvan ottamatta, nimittäin parranajo ei sujunut keskiviikko-torstain välisenä yönä odotetusti sillä sain havan ylähuuleeni. Rumimmillani kävin illalla kaupassa ja sattumalta juuri silloin törmäsin entisiin naispuolisiin luokkalaisiini. Tätä minun tuuria. En jäänyt rupattelemaan.

  • 18:57:24 <Kabri> ihanaa kun on perjantai <3
  • 18:57:28 <Hiiva> oikein!

On perjantai, eikä ole yhtään ihana olo. Ruokakin on taas lopussa. Leffoja on iso lista katsomatta, mutta en tiedä jaksanko, sillä viime elokuvat ovat olleet aikamoisia pettymyksiä. No kyllä minä paskaakin katson, mutta katsoisihan sitä mielellään vaihteeksi jotain parempaakin. DVD-hylly ei ehdi koskaan mennä vanhaksi. Elokuvat pelastavat tylsyydeltä, tosin äärimmäisessä tylsyydessä ei keskittymiskyky riitä hyväänkään elokuvaan.

En tiedä mistä tämä olo tuli. Nukuin liian pitkään, kämppä on sekaisin, musiikki kuulostaa laiskalta, turhautunut olo ja levoton mieli. Joulusuklaita on vieläkin jäljellä. Konvehtirasioita nelisen kappaletta. Pandan valkosuklaat söin jo ja tietysti vadelmamarmeladisydämet kaikista konvehtirasioista (ne on parhaita). Nuudelit loppuivat eilen. Huoh.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä