Erittäin satunnaista ajatuksen virtaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mitäs sitä. Olen ollut melko hyvällä tuulella. Tiistai-keskiviikko-yönä sairastuin flunssaan ja hieman lämpöäkin oli. Luulin saaneeni possunuhan, mutta terveyskeskuksessa käytyäni luuloni osoittautuivat vääriksi. Minulle annettiin kuitenkin kolmen päivän sairausloma flunssasta. Ne kolme päivää olenkin käyttänyt hyvin levänneenä.

Masennus ei ole onneksi nostanut päätään, mikä on aina hyvä asia. Olen kuitenkin ollut laiska, enkä ole jaksanut tehdä mitään järkevää. Torstaina ilmestyi OpenSUSE 11.2, jonka päivitin niin pian kuin mahdollista. Hienoltahan tämä näyttää. Erityisesti pidän uudesta Sonar-teemasta, jonka opensuse on päättäny ottaa oletukseksi.

Lotta on edelleen älyttömän iloinen pieni tyttö, jota rakastan niin paljon että ei voi sanoin kuvata. Tämä perjantai oli yksi parhaista. Mikään ei voita koti-iltaa perheen kanssa, kera saunan ja muutaman long drinkin. Katsoin tuossa myös vaimon kanssa elokuvan ja testasimme Guitar Heroa uudella näytöllä. Eipä tässä sen kummepaa. Huomenna lähdemme tädin luokse katsomaan uutta serkkuani. Hieman harmittaa kun serkkuni ovat joko paljon minua vanhempia, tai vastasyntyneitä. No, serkku mikä serkku. Hyvää yötä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä