Perjantaipohdinta, viikko 36

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Anteeksi nyt kun apinoin, mutta Marko antoi hyvän idean kirjoittaa kuulumisia perjantaipohdinnan muodossa. Siispä tästä eteenpäin yritän minäkin kirjoittaa merkinnän joka perjantai, asiasta viis. Tuleepahan blogiin edes jonkinlaista säännöllisyyttä, epäsäännöllisyyttä kun on viime aikoina työkiireiden ynnä muun vuoksi ilmentynyt vähän turhankin usein.

Nautin töistä ja tällä viikolla niitä on paiskittu niinkin paljon että viikko on mennyt yllättävän nopeasti. Yöunet ovat jääneet vähille kun öisin olen keskittynyt omiin projekteihini, kun muulloin ei luonnollisestikaan oikein jää sitä aikaa. Monena iltana kotiin tullessa on väsyttänyt niinkin paljon, että ei ole jaksanut kuin katsoa vähän telkkaria ja sitten mennä nukkumaan heti tytön nukahdettua. Valitettavaa, mutta kuuluu kiireiseen arkeen.

Vaikka masennuskauteni ovatkin ohitse, olen huomannut itsessäni ajoittaista alakuloa. Tulevaisuus huolettaa ja välillä asiat ottavat voimille. Olen silti äärettömän onnellinen nykyisestä elämäntilanteestani. Vuosikausiin ei ole mennyt näin hyvin kuin nyt.

Transit spatio-temporel (Time & Space Transit)
Creative Commons License Kuva: Gilderic

Otin serverikoneen uudelleen iltakäyttöön. Puolisen vuotta olen käyttänyt iltaisin mediakonetta olohuoneessa jostain kumman syystä sen sijaan, että olisin pääkoneellani Peikolla makuuhuoneessa. Peikko sai myös vähän tuunatumman etusivun tänään yöllä, kun hieman päivittelin…

Viikonlopun olemme Suomen kuurosokeiden kuntoutuskurssilla Kinkomaan Vitapoliksessa, jonne kuurosokeiden kurssitoiminta on Kelan toimesta siirretty. On mukavaa tavata taas viittomakielisiä kavereita ja olla siinä kotoisassa porukassa, jossa Veerakin viihtyy kuin kotonaan. Ihan harmittaa että näitä ei ole useammin.

Bloggaustekstejä on WordPressin luonnoksissa yli kolmekymmentä, mutta ei ole vain ollut aikaa kirjoittaa niistä kaikista. Olen viime aikoina ihastunut MIUI Android ROMmiin ja tulen kirjoittamaan siitä kaikenkattavan esittelyn lähiaikoina. Myöskin pitkään odotettu Android-sovellusbloggaus on tulossa, sekä parhaat koodauseditorit Macille, Windowsille ja Linuxille, jota muistaakseni Jani toivoi. Ajattelin kirjoittaa myös tiivistelmän tästä viikonlopusta, sen päätyttyä.

Aika juoksee ja niin juoksen minäkin. Kysykää, kommentoikaa, irkatkaa, eläkää. Hyvää yötä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä