Olen elossa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Olet ehkä saattanut huomata Rollemaan rauhoittumisen. Syynä on mm. joulu, ja loma. Kyllä, käytin työvoimapoliittiseen koulutukseeni kuuluvat kaikki viisi lomapäivää kerralla. Mitä turhia säästelemään, kun niitä on muutenkin niin vähän.

Lomalla yrittää keskittyä itsensä ja perheensä paapomiseen jopa silläkin verotuksella että se vähentäisi Internet-elämää, mikä on oikeastaan hyvä asia. Korvan takana on jälleen kymmeniä aiheita blogiteksteihin, mutta usein optimaalisinta laatua syntyy aihekohtaisesti vain tietynlaisessa mielentilassa. Esimerkiksi juuri nyt on sellainen olo että ahdistaa se kun Rollemaa on täyttynyt pelkistä Twitter-tilapäivityksistä, ja oikeat kirjoitukset vajonneet niin alas. Ei kuitenkaan tunnu siltä että haluaisin lähteä ottamaan kantaa johonkin ajankohtaiseen kysymykseen, vaikka mieli tekisi. Siksi jätänkin kannanotot kirjoittamatta tällä kertaa, ja kirjoitan sen sijaan ajatuksen virtaa, jota taitaa olla rapiat 90% Rollemaasta muutenkin…

Ajatuksen virran kirjoittaminen on jotenkin terapeuttista. Kun on kirjoittanut viisivuotiaasta saakka, aiheella ei ole enää kovin suurta merkitystä. Kunhan saa kirjoittaa. Olen toiminut enemmän tai vähemmän virallisena kirjoitustulkkina, tekstityskääntäjänä ja litteroijanakin ihan silkasta kirjoittamisen ilosta.

Leffoja on tullut katsottua jonkin verran. Tämän vuoden katsottujen elokuvien lukumäärä on tällä hetkellä tasan 402. Taidan juuri ja juuri päihittää viime vuoden (2009: 404 katsottua ja arvosteltua elokuvaa), katsomalla vielä pari elokuvaa tämän vuoden viimeisten päivien aikana.

Toivotaan että saan moottorini taas kunnolla käyntiin ensi vuonna. Tämä ei silti ole vielä vuoden viimeinen merkintä, sillä tulen takuuvarmasti kirjoittamaan jo perinteeksi muodostuneen Vuoden Viimeisen, kuten viimekin vuonna.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä