Kesäistä torstaipäivää virkistetystä Rollemaasta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tänään oli siis päivä, jolloin sain nukkua. Aamulla ei ollut mitään menoa. Kerrankin. Nukuin melkein puoli kolmeen saakka ja olokin oli sen mukainen. Lotta herätti yöllä vain kerran, pieni tyttömme on alkanut oppimaan milloin on yö ja milloin aamu. Kuulemma viimeistään 3 kuukauden ikäisenä vauva osaa erottaa yön ja päivän ja rytmi alkaa vakiintua.

Postissa tuli vauvatavaraa, mm. ”Lasten Parhaat Unilaulut” -cd, vauvantarvike-etukuponkeja KappAhliin ja muuta vastaavaa. Eräs odottamani metallilevy ei vielä saapunut. Käytiin kaupassa ja pidin ensimmäistä kertaa Lottaa liinassa (ks. edellinen merkintä).

Asiasta kolmanteen, kokeilin ensimmäistä kertaa WordPressin automaattipäivitystä. Otin tietenkin ensin varmuuskopiot tiedostoista rsync-komennolla ja tietokannasta WP:n omalla Backup-systeemillä. Automaattipäivitys onnistui, mutta päivityksen jälkeen minun piti laittaa muutamat muokkaukset uudelleen, sillä päivitys yliajaa kaikki tiedostot kysymättä mitään. Olen tehnyt Rollemaan WordPressiin joitakin omia kustomointeja, kuten tuunattu wp-login.php ja press-this.php. Fancybox-for-wordpress lisäosa näytti bugaavan hieman päivityksen jälkeen… jospa lisäosaan tulisi pian päivitys.

Nyt särkee päätä. Kofeiinipohjaisella ravinnolla menty tänään. En ole syönyt tänään mitään varsinaisesti, joten taidan painua jääkaapille…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä