Hurylen niityiltä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

The cutest thing on morning sleep

The cutest thing on morning sleep
@ Flickr

Onpa kuuma! Kävin ulkona ja postissa ja meinasin paistua elävältä. Toisaalta lämmin tuuli oli myös mahtava – tykkään kun tukka hulmuaa. Vauvallakin on selvästi hiki, eikä hän malta nyt nukkua kuten pari päivää sitten (kuva oikealla). Silmäpussit roikkuu, hah.

”Toimiva ratkaisu mobiilibloggaukseen” -merkintään viitaten, vaihdoin FlickrRSS:stä ihan tavalliseen php-koodiin, btw Thanks Jason! Se toimii paremmin ja ilman viivettä. FlickrRSS:n kanssa nimittäin joutuu odottelemaan, mikä ei ole hyvä juttu jos haluaa heti kuvan oton jälkeen kirjoittaa kuvan kera. Tämä toimii viiveettä. Pitää vain toivoa että RSS ei ole kovin usein down. Movieposterdb on edelleen down, eikä rollemaa.fi lataudu loppuun saakka! paina stop-nappulaa, jos sivu jää jummaamaan.

Eipä tässä sen kummepaa kevätkesäpäivää. Vauvan kanssa oleilua, päivän paistattelua. Täytyy vain varmistaa että jääkaapissa on kylmää juotavaa. Ensi sunnuntaina on vauvan nimiäiset, joihin katselemme juuri vauvalle mekkoa. Koji Kondon Zelda -soundtrack soi ja vauva tykkää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä