Kiireistä keskiviikkoa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

En saanut taaskaan nukkua, itkuparku. Aamulla lähdettiin Kukkumäkeen katsomaan Veeran siskoa. Hänellä on myös usherin oireyhtymä. Tuli kommunikoitua jälleen viittomakielellä. Lotta sai kaikkien huomion. Pieni supertähti. Emme kauaa ehtineet viipyä, koska perhetyöntekijä saapuu yhdeltä kotiimme juttelemaan vauvakuulumisia.

Nyt onkin sitten hirveä kiirus laittaa kämppä jotenkin siistiin kuntoon, viidessätoista minuutissa. Ja tässä minä vain bloggaan. Rollemaan ToDo-listaan kuuluu:

  1. Korjaa Fancybox. Huomasin että fancybox hajosi jossain vaiheessa. En tiedä mikä sen aiheutti. Päivitän samalla uusimpaan versioon ja katson jos se auttaisi.
  2. Custom fieldsit Press This:iin. Mobiilibloggausta varten pitäisi saada avainkentät mobiilibloggaussivulle.
  3. ”Vuosi sitten” -loop. Rollemaassa on sisältöä vuodesta 1998, mutta uudet kävijät päätyvät lukemaan vain uusimmat merkinnät. Tämän hackin pitäisi näyttää tasan vuosi sitten kirjoitettuja merkintöjä, jotta vanhatkin jutut saavat jotain painoarvoa.
  4. Pari lisäosaa käyttöön.

Muu ToDo:

  1. Siivoa nyt äkkiä kämppä johonkin kuntoon.
  2. Osta shampoota, ketsuppia.
  3. Postita (vihdoinkin) ne valokuvat mummolle…
  4. Veikon ja Marikan häihin lahja.
  5. + tuhat muuta asiaa.

Kiiremoi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä