Elämää ja elokuvia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Käytiinpäs katsomassa tuo Inception. Tykkäsin kovasti. Halusin päivälle jotakin viihdykettä, muualla kuin kotona. Elokuvathan eivät minulle ole olleet aikoihin pelkkää harvinaista huvia – tässäkin kuussa olen katsonut vasta 39 elokuvaa. Kyseessä alkaa olla jo elämäntapa…

Vuorokausirytmini on mennyt pahasti sekaisin tuon sunnuntaisen ukkosen jälkeen. Silloinhan valvoin Lotan kanssa aamuun… jotenkin olen pirteimmilläni siinä 01-02, kun pitäisi olla jo nukkumassa. Kesälomalla olevana työttömänä koti-isänä moinen ei sinänsä haittaa, mutta valvominen on tehnyt viime vuosina hallaa ainakin mielenterveydelleni. Olen paljon äkäisempi ja ärsyynnyn helpommin.

Hyvin on mennyt viime aikoina, kun saatiin hieman raha-asioihinkin selkeyttä. Lotasta olen saanut olla oikeasti ylpeä. Tänäänkin tyttö oli oikein kiltisti pappansa vaimon Pomin luona hoidossa. Hakiessani kaikki kehuivat miten helppo ja tyytyväinen tyttö on. Nukahtanutkin oli kiltisti. Jopa veljeäni eli setäänsä Nikoa Lotta meni käsi ojossa kättelemään hänen tultua töistä. Kohtelias tyttö.

Taas on kuuma. Ehkä olen tylsä ja nirso, mutta alan melkein jo toivoa kesän päättymistä. Sateet. Ah. Tänä kesänä on sentään pari kertaa ollut Rollemaa-sää (yläpuolella olevan kuvan mukainen), jota rakastan. Tänään voisi mennä ehkä aiemmin nukkumaan. Tai sitten ei. Jääkaapissa on vielä 6 Tehoa. Lunar Auroran saattelemana toivotan sinulle hyvää ja synkkää yötä. Toivottavasti myrskyisää, sillä sade: ♥

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä