Yön himmeät valot saavat jälleen miettimään kulunutta aikaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Ja taas on viikko pidetty bloggaustaukoa, ihan vahingossa. En tainnut edes vilkaista Rollemaan puolelle, mikä on ennätyksellistä. Viikot vierivät nopeasti töitä tehdessä ja perheen kanssa. Ei tämä tästä tule muuttumaan vähään aikaan. Kävin äänestämässä ja kun valittavana oli konservatiivisen oloinen ekonomi Niinistö ja liberaalimpi ihmisten oikeuksien ajaja sivari Haavisto, kyllä kantani silti taipui kakkosen puolelle, vaikka Niinistöstäkin pidän ainakin koulutuksen puolesta. Muuten hän tuntuu olevan kovin kylmä ja empatiakyvytön. Halusin myös kerran jotain erilaista, uutta, joten kakkosen lappuun raapustin. Vaan samapa tuo oli, kun tulos oli odotettavissa Niinistön eduksi. Eipä politiikasta sitten sen enempää, Twitteriin jääköön loput mielipiteeni.

it rained...
Creative Commons License photo credit: VinothChandar

Viikko sujui suhteellisen hyvin myös nukkumisen osalta, ainakin viime viikkoon verrattuna. Masentanutkin on yllättävän vähän, jos ollenkaan. Välillä on vaikeita päiviä, mutta elämä voittaa. Raha-asiatkin ovat olleet jotakuinkin kuosissa. Sain uuden takinkin ostettua (M65 Regiment Blackcamo). Toppaukset takissa ovat niin muhkeat että näytän siltä kuin olisin käynyt salilla. Eipä tunnu enää ulkona niin kylmältä. Parta tosin jäätyy silti. ”Muotibloggausta” en jaksanut kirjoittaa. Piti blogata Androidista ja Linuxistakin ja vaikka mistä, mutta nyt en jaksa miettiä, kirjoitan vain ajatuksen virtaa, käyttämällä mahdollisimman vähän aikaa. Joku leffa olisi vielä tarkoitus tsekata.

Töissä menee hyvin, kiireestä huolimatta. Etenen urallani web designerinä ja sosiaalisen median asiantuntijana. Mukavaa nähdä miten firmamme kasvaa. Elättelen toiveita olemalla osakas joku päivä. Sen verran pidän työstäni.

Anoppi soitti piristävän puhelun eilen. Hakee Lotan loppuviikoksi mummolaan. Saa vähän hengähtää, tuntuu hyvältä. Nyt katkeaa ajatus. Blogissa jatkuu todennäköisesti jonkunlainen hiljaiselo, mutta sosiaalisessa mediassa on sen vilkkaampaa. Nähdään Twitterissä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Petri

    Hienoksi on muuttunut tuo leffalistasi. Tosi näyttävä. :-)

  2. Rolle

    Kiitos! Bloggasinkin aiheesta juuri.