Aamujen välinen kontrasti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tämä päivä tuntuu olevan liian erilainen verrattuna eiliseen. Heräsin 8.52, en jaksanut mitään muuta kuin pukea päälle. Väsytti armottomasti, mikä ahdisti. Jouduin pian lähtemään ja kun astuin ulos niin tajusin että on kylmä. Aurinko ei juurikaan paistanut ja minulla oli t-paita takin alla. Ihan erilainen fiilis kuin keskiviikkona. Poljin sitten töihin ja hytisin. Toivottavasti tästä ei tule liian huono päivä…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Newday

  Minusta tuo kyseinen aamu oli aivan samanlainen kuin 270 edellistäkin, mutta se nyt vain on (ymmärrettävästä syystä) minun mielipiteeni .

 2. rolle

  Tässä pohdittiinkin kontrastia eiliseen.

 3. Newday

  Tiedän. Yleistin käsitteen ja aloin tarkastella sitä subjektiivisesti. Viestini ei enää ts. liittynyt päiväkirjamerkinnän kontekstiin mitenkään.

  Vaikka toisaalta, jos omat edelliset 270 aamua ovat olleet täysin samanlaisia, on silloin myöskin ko. aamun ja sitä edeltävän päivän aamun välinen kontrasti olematon. Että ei nyt ihan harhateille kuitenkaan menty :P