Yön kuulumisia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Internetyhteyteni on ollut noin kolmisen tuntia toimimattomana, mikä on harvinaista. Viimeksi näin kävi pari kuukautta sitten ja netti palasi toimintaan kun olin soittanut elisan tekniseen asiakastukeen. Lasku oli viikon myöhässä, mutta ei yhteyden heti pitäisi katketa? Kummallisia ovat olleet nämä pätkimiset. Todella satunnaisesti, ehkä parin viikon välein välillä heittää aikakatkaisua ja katkeilee kokonaan 10-60min ajaksi ja sitten taas nousee pystyyn. Joskus reitittimen ja modeemin uudelleenkäynnistys palauttaa yhteyden. Varmin tapa on vetää virtapiuhat irti reitittimestä, modeemista ja usein koko tietokoneesta, odottaa vähän aikaa ja palauttaa virrat. Nyt ei sekään auttanut. Online-valo joko vilkuttaa hitaaasti tai on pimeänä.

Jos aamulla netti ei toimi, soitan jälleen kerran elisan tekniseen asiakastukeen. Onneksi päänetin katkeaminen ei aiheuta suurempaa hätää, sillä onhan minulla EEE Pc mokkulalla varustettuna. Jos mokkulakaan ei jostain syystä toimi, minulla on saunalahden mobiililaajakaista E90-kommunikaattorissani. Jos sekään ei toimi, vaimoni puhelimessa on mobiililaajakaista. Jos sekään ei toimi niin sitten on asiat aika huonosti (hymy).

Unirytmi on taas vähän sekaisin. Ei huvittaisi yhtään nukkua, vaikka kello on kohta neljä aamuyöstä. Jotenkin outo olo. En osaa päättää mitä sarjaa/elokuvaa katsoisin, en osaa päättää mitä söisin/joisin, pää ei toimi eikä sormet toimi. Tästä syystä myös tämä merkintä saattaa olla sekava.

Laittelin vähän tietokonepöytäsettiäni. Ei ollut aiemmin tullut mieleen että kolmannen näytön voisin liittää EEE PC:seen. Nyt on paljon kivempi tunnelma kun on kaikki neljä näyttöä toiminnassa. Ainakin tilaa riittää hetken ajan. Katson vielä jakson tai pari Merliniä ja sitten painun pehkuihin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. k00pa

    Tahtoo lisää näyttöjä!

  2. Gocom

    Tahtoo suuremman sähkölaskun! :D