Tekosyitä olla nukkumatta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tänäkään yönä en saa unta. Tällä kertaa unettomuus johtuu yöajan aikana nautitusta energiajuomasta, kylmyydestä, huonosta tyynystä ja jälleen ajatusten liiallisesta määrästä. Tietokoneella on myöskin ehkä jotain osuutta asiaan. Tuossa leffan katsottuani tulin sänkyyn, luovutin ja avasin läppärin. Annoin Veeran käyttää lempityynyäni, vaikka se onkin ainoa tyyny jolla voin nukkua. Tämä yö menee osittain valvoessa, mutta menköön. Osaanpahan valvoa lapseni kanssa sitten.

Uusi energiajuomasuosikkini on Rockstar Juiced. Tuo juoma sisältää kaikkia niitä epäterveellisiä ja koukuttavia aineita; kofeiinia, tauriinia, guaranaa ja näiden lisäksi jotain vitamiineja, sekä appelsiinimehu-uutetta ja rutkasti sokeria. Ei olisi vain pitänyt ehkä juoda tuollaista puolen litran tölkkiä kahdentoista jälkeen… tosin jos sillä nyt mitään vaikutusta on.

Kämppämme on yllättävän viileä silloin kun ulkona on pakkasta. Tarkistin tänään aamulla ikkunat ja suht kiinnihän ne olivat. Vanha talo ja jostain pääsee ilmaa sisälle. Nyt tulikin mieleeni että parvekkeen oven voisi vielä tarkistaa. Onkohan se edes lukossa… ilman housuja ei voi olla ja pyjamallakin on vielä kylmä. T-paidalla ei myöskään sisätiloissa tunnu tarkenevan. Voisi ehkä jo soittaa jollekin isännöitsijälle ja kysyä asiasta. Jospa nyt katsoisin jonkun noista leffoista.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä