Unelmapäivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen menin Juhanille koulun jälkeen. Juhani ja Esa putsasivat Juhanin konetta ja laittoivat siihen (ilmeisesti) uuden jäähdyttimen, jos oikein ymmärsin. Homman jälkeen pelattiin nhl-matsi, jonka Juhani voitti (yllätys!). Sitten tuli nälkä, joten Juhani päätti tilata pizzat skypellä. Kyllä, soitettiin Rodin Pizzeriaan Skypellä ja vähän ajan päästä avattiin ovi pizzapojalle. Itse otin pizzaani kinkkua, kebabia, ananasta ja aurajuustoa. Oli herkullista. Harva ystävä tarjoaa jotain. Kiitos Juhani ystäväiseni!

Veikko tuli siinä välissä käymään ja ruoan jälkeen pelattiin toinen peli nhl2004:sta, jonka minä voitin 2-1. Sain leijua Veikolle ja kaikille, kun voitin oikean nhl04-ammattilaisen. Juhani varmaan menossa Dynastya kymmenettä kertaa läpi. Oli mahtava ilta. Kun tulin illalla kotiin yhdentoista aikoihin, kaikki olivat jo nukkumassa. Aamulla heräsin kymmenen jälkeen (minulla ei ollut tänään koulua, koska olen laiska paska ja valitsin sellaisia palkkeja, joita ei ole tiistaisin).

Mietin minkälainen olisi täydellinen päivä, unelmapäivä. Eilispäivä oli aika lähellä minun täydellistä päivääni. Unelmapäiväni olisi seuraavanlainen (jos ajatellaan niin arkisesti, että se voisi toteutua): Aamulla nukkuisin kymmeneen ja herätessäni en olisi edes väsynyt (normaalisti minua ärsyttää, jos nukun puolenpäivän yli, koska silloin päivästä on mennyt niin paljon hukkaan, nukkumiseen). Herätessä minun ei tarvitsisi stressata tai huolehtia mistään, eikä kukaan häiritsisi minua. Laittaisin musiikin soimaan, tekisin rauhassa aamupalaa, samalla kun tietokone hurisee iloisesti ja toimii täydellisesti, takkuamatta. Aamun irkkaisin ja pelaisin kenenkään häiritsemättä tai valittamatta.

Päivällä katsoisin sarjoja ja elokuvia kyllästymiseen asti, ja/tai kutsuisin kavereita ja ystäviä elokuvailtaan. Ostaisin popcornia, karkkia, limsaa (kuvitelmissa raha ei ole ongelma) ja ottaisin rennosti elokuvien ja sarjojen parissa. Sitten saisin jostain maailman parhaat animesarjat ja katsoisin niitä. Söisin hyvin ja tuijottaisin ruutua ja olisin ystävien kanssa.

Ilta menisi sitten LANittaessa. Vietäisiin kaikki koneet jonnekin autotalliin tai kaverin luokse ja kutsuttaisiin kaikki pelaamaan hyviä pelejä. Joku voisi opettaa pelaamaan hyvin cs:ää ja sitten ownaisin kaikki. Valvoisin koko yön (tai ainakin kuuteen) irkatessa, LANittaessa, pelatessa… olisi mahtavaa. Mutta tämä on vain yksi visio unelmapäivästäni. Voisin ensi bloggaukseen miettiä, minkälainen olisi unelmapäivä ilman tietokoneita.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä