To play hookie

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin Juhanilla kahdentoista jälkeen. Hihitin mielessäni kun muistin että tänään olisi ollut koulua. Kaikilla muilla oli vapaapäivä, mutta Cygnaeuslaiset opiskelivat ahkerasti. Siinä se taas nähdään mitä koulua syrjitään, tai pitäisikö sanoa, minkä koulun opiskelijoita. Tulin kotiin ja söin ison annoksen kinkkukiusausta. Lautasellani oli yhtä paljon puolukkahilloa kuin itse kiusausta. Hyvää oli. Jälkiruoaksi mansikkarahkaa, yaammmii! Söin Juhanillakin hyvin eilen illalla. Kävimme hakemassa grillikioskista Kebab Ranskalaiset, helatorstai kun oli. Oli ihanaa kurkkusalaattia, ranskanperunoita ketsupissa, kebabia tuoresalaatilla höystettynä, namnam!

Lounaan jälkeen rupesin katsomaan elokuvia velipoikien kanssa. Leffojen välissä säädin kaikkea tavallista koneella. Laitoin mm. faviconin rollewebiin, joka muuttuu todennäköisesti, nimittäin en ole ikoniin täysin tyytyväinen. Faviconin lisäksi asensin winampiini toaster -lisäosan, jolla saa kätevästi notifierit näkymään classic-skineissä. Vapautui kivasti muistia kun ei tarvinnut käyttää raskaita (mutta hienoja) moderneja skinejä, joita käytin ainoastaan notifierin takia. Nyt notifier näkyy classicillakin. Äsken katsoin Smallvillen uusimman jakson ja nyt olen valmis yöpuulle.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä