Sää tekee kaltaisekseen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Surkeaa. Ulkona sataa jo kolmatta päivää ja ilma viilenee. Ja mopedilla on kiva ajaa kylmässä sateessa. Eilen päräytin Sampsalle. Katsottiin Sin City. Ihan hienosti tehty elokuva, täytyy sanoa. Sain vanhan nettimme shellitunnuksen, joten nyt voin olla aina irkissä ja kokeilla irssin ”leluja”, eli botteja ja scriptejä. Nyt ei taas huvita tehdä mitään. Paitsi työt on pakko saada tehtyä. Katso itse ulos:

Tänään oli kokeidenpalautus. Muuta koulua minulla ei sitten ollutkaan. Tunnen itseni ahkeraksi opiskelijaksi, kun valitsen jaksoon vain kaksi kurssia. Onpa rankkaa. Joka tapauksessa, sain liikunnasta ysin, englannista 7 (en lukenut kokeeseen. Ilmeisesti Natural Skillsit eivät sittenkään riittäneet) ja ranskasta 7. Kuvamataidon kurssi on vielä menossa, joten kurssinumeroita ei vielä paljastettu. Ei huvita enää kirjoittaa. Kiitos ja näkemiin, jatkan töitä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä