Nukkurolle

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen illalla lähdin ajelemaan mopedilla, sattumoisin kaverille. Katsottiin uutta sarjaa nimeltä ”Threshold”. Ja subtv:ltä tuli (ilmeisesti vanhoja) World Poker Tour -jaksoja. Ilta venähti lähes neljään. Lähdin ajamaan illalla takaisin kotiin. Matkassa kesti ehkä 15 minuuttia, sillä yöllä ei ole yhtään liikennettä. Nukuin aivan liikaa. Heräsin tänään neljältä ja noustessa ylös, silmästä katkesi verisuoni. Sattui älyttömästi ja tuntuu vieläkin silmässä. Puolet silmästä veresti inhottavasti. Säikähdin aika pahasti ja luulin aluksi että koko silmä puhkesi. En toiste nuku yli 10 tuntia. Ja hyvää isänpäivää kaikki isät!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä