Peruskuulumisia uteliaille

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Siinä se viikonloppu taas meni. Missä? No sosialisoituessa, kerrankin. Tämä on yksi niistä harvoista viikonlopuista joihin olen tyytyväinen. Monesti viikonloppu menee kotona möllöttäessä tai jossain muualla tylsistyessä. Viikonloput menevät nopeasti, mutta se johtuu työelämästä, tavallisesta arjesta. Sitä odottaa niin paljon koko viikon ja sitten kun aika on vihdoin käsillä, sitä yrittää ja haluaa tuhlata kuin vessapaperia – eikä kestä kauaa kun pönttö on jo vedetty.

Perjantaina lähdin töistä kotiin ajoissa. Roudailin professorin tavaroita huoneesta toiseen iltapäivällä neljään asti. Roudailemiset eivät ole sitä mukavinta hommaa yliopistolla, mutta en valita. Onneksi toimistovaihtoja ei tapahdu kovin usein. Maanantaina olisi vielä muutama roudaus tehtävä loppuun. Palkka oli tullut ja fiilis oli huikea. Tilasin pizzan kotiin kolmatta kertaa darjasta ja katsoin pari jaksoa simsponeita. Illalla kävin Veeran kanssa elokuvissa katsomassa Rush Hourin kolmannen osan. Ilta hujahti ja sitten olikin jo lauantai.

Lauantain halusin levätä kotona. Tein vähän oikeita töitä www-sivujen parissa (eräälle bändille ja tarrafirmalle tulossa kotisivut) ja katsoin Transformersin popcornin, karkin ja limsan kera.

Tänään nukuin jälleen pitkään. Jatkoin töitä vähän aikaa iltapäivällä, mutta päänsärky rupesi häiritsemään keskittymistä eikä loppunut vaikka olin ottanut panadolin. Veikko tuli illalla yllätysvierailulle ja lähdimme käymään Juhanilla. Ajattelin että raitis ilma lopettaisi päänsäryn, vaikka olin melko varma että kyseessä on kofeiinin vieroitusoire. Menimme Juhanille, josta lähdimme Ahjolle syömään. Syönnin jälkeen kävimme hakemassa Markon mukaan ja ajoimme Keljonkankaan ABC:lle. Ostin pari batterya ja tehoa ja lisäksi hieman karkkia. Sitten lähdimme Juhanille viettämään iltaa. Ja hauska ilta tulikin vietettyä. Mitään erikoista ei tapahtunut, mutta kavereita on aina mukava tavata, varsinkin sunnuntai-iltana.

Kuvia ei tullut otettua, minulla kun ei ole vieläkään kameraa. Powershotin kenno on ilmeisesti rikki, koska sillä kuvaa ei saa otettua. Ostan järkkärin kunhan saan kerättyä rahat kokoon. Sitten blogimerkinnät näyttävät taas paljon paremmilta kuvien kera.

Sain Juhanilta särkylääkkeen, jonka join batteryn kanssa. En vieläkään tiedä kummasta päänsärky lakkasi; lääkkeestä vai kofeiinista.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä