Kesän odottelua

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Viikonloppuisin ei oikein jaksa mitään muuta kuin löhötä. Toiset eivät viihdy viikonloppuisin sisällä kotona, mutta minä suorastaan nautin siitä kun saan vain olla. Elokuvia, perheen kanssa tekemistä, mölläilyä, niistä on viikonloput tehty.

Viime viikolla tosiaan olin kolme päivää flunssassa. Jälkiyskää on vielä jonkin verran ja limaa on irronnut pitkin viikkoa. Kielessä on iso kipeä afta, liekö mistä tullut samaan syssyyn. Olo on ollut parempi, mutta varmaan parempikin voisi olla. Havahduin tuossa yksi päivä miettimään miten huonosti pidän itseäni kunnossa. Eipä tämä mitään uutta ole, rutiinit, liikkuminen ja ruokailu ovat olleet perseellään kohta kymmenen vuotta. Pitäisiköhän petrata, alkaa elämään, kasvattaa luustoa ja lihaksistoa, syödä paremmin ja terveellisemmin, liikkua ja venytellä? Mikse…NÄÄH!

Henkinen fiilis on ollut vähän vaihteleva. Ei niinkään masenna, mutta silloin tällöin vähän alakuloinen fiilis. Johtuneeko siitä että samaistun puoliskooni, enkä voi tietyille asioille mitään. Odotan vain kesän varsinaista alkamista. Sitä että pääsee ulos tekemään, pelaamaan, näkemään kasvoja, ulkosaunaan ja saunan jälkeen virkistäytymään ulos, ehkä jopa uimaan, mölkky, terassi, ilta-aurinko. Mitään kesäistä ei ole oikein vielä ehtinyt kokemaan, vaikka kohta on mennyt joakksi viikkoa kesäkuuta.

No, enää neljä päivää töitä ja sitten alkaa ansaittu loma. Töihin paluu on vasta 2. heinäkuuta. Tuntuu mystiseltä, sillä en ole lomaillut aikoihin. En toisaalta osaakaan lomailla kovin pitkään. Tuo kaksiviikkoinen on buukattu melko täyteen. Yksi viikonloppu ja pari alkuviikkoa on ilman ohjelmaa, muuten luvassa on Nummirock juhannusfestarit, Linnanmäki-reissu, firman kesäpäivät Helsingissä, Tuska-festarit ja myöhemmin vielä Powerparkissa käynti ja mummolointia.

Pitää opetella nauttimaan kesästä. Minun makuuni on vielä ollut turhan viileät säät. Viimeiset puristukset ja sitten lomille lomps!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Pekafu

    Tuossa kaksi viikkoa sitten kävin katsomassa tyttöystäväni kanssa onko vanhempieni mökki minkälaisessa kunnossa. Keli oli aivan loistava, käytiin uimassa ja paistettiin makkaraa saunan kiukaassa.

    Niin ja tänään kävin isäni kanssa melomassa n. 7km. Nähtiin tupla sateenkaarikin. Vettä se koitti ripotella mutta ei se sitten kuitenkaan raaskinut. Vähän se kyllä jännitti että repeääkö se taivas.

    Kyllä se kesä täällä on kun osaa oikeaan aikaan olla liikkeellä.

  2. Rolle

    Juu, kaipa, mutta keskilämpötila on edelleen vähän turhan matalalla, hellelukemiin ei ole päästy. Vaan kyllä se kesä sieltä tulee! Kiitos kommentista.