Nukkupatti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eih, oih… heräsin tänään herätyskelloon puoli yhdeksältä. Jäin tuijottamaan sitä epäuskoisena ja tuijotin sitä sitten siinä ainakin 15 minuuttia. Päässäni oli hyvin stressaavia ajatuksia. Huomiseksi pitää tehdä kokonainen projekti, jota en ole edes aloittanut, tänään on liikuntaa mutta mitä? en saa ikinä nukkua. Yhyyyyy! arvaa onko kivaa?! Tein sentään ranskan sanakokeen korvaavan epävirallisen kirjoitelman, mutta siitäkin tuli vain puoli sivua pitkä, eli saan nelosen. Njoo, jos nyt en lähde niin myöhästyn linkistä, koska yhdeksän jälkeen se tulee aikaisemmin. En jaksa. EN JAKSA!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä