Abiturientit nauttivat (luku-)lomasta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Kirjoitetaanpa taas pitkästä aikaa tavallistakin tavallisempia kuulumisia. Minulla on ollut raskasta. Viimeinen jakso meni kertauskursseja painaessa ja vapaa-ajalla tietokoneella istuessa. En ole käynyt ATK-tunneilla, koska teen kahta opasta kotona itsenäisenä (IRC-opas & XHTML-opas), julkaisen ne sitten valmiina.

Nyt on abien koeviikko (eli enää huominen ruotsin kertauskoe) ja sen jälkeen on abihössötykset, penkkarit ja sitten alkaa lukuloma. Lukulomalla luen ja teen ehkä jotain muutakin. Sain tänään äidinkielen preliminäärini takaisin enkä voinut uskoa tulosta. Tein preliminäärin tunnissa ja sain siitä 40 pistettä (60:stä). Tehtävä oli kirjoittaa asiantuntija-mielipidekirjoitus nuorten Internetin käytöstä. Kolmesta suunnittelemattomasta nopeasta huitaisusta olen saanut 30-40 pistettä! Hauskaa. Perjantaina on virallinen yo-tekstitaidon koe, jonka vastauksen aion valmistella ja suunnitella huolella. Voin onnistuakin.

Loppuun enemmän tai vähemmän retorinen kysymys:
Huomasitko sarkasmin?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

  1. Bitten

    Liian myöhäistä aloittaa suunnittelemaan ja valmistelemaan huolella yo-tekstitaidon koetta?

  2. taddels

    voi jaska huomenna pitää herätä aamu kuudelta. voihan homelo. työt alkaa klo 7 kun on alkaa top. .

  3. taddels

    tuu tänne, sami tulee tistaina seinäjoelta hyppää kyytiin