Opiskeluelämä ja -terveys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Nyt alkaa taas tylsempääkin tylsempi paapatus. Johtuu ehkä taas siitä, että vaihteeksi minulla on tylsää. Olen laiska paska. Miksi miksi miksi miksi miksi miksi miksi täytyisi olla niin ahkera opiskelija ja asettaa tavotteita? Menisi elämä stressatessa. Voi kato ottaa rennommin. Ajattelen usein minkälaista olisi olla todellinen hiku (hikipinko, himo-opiskelija…). Elämä olisi varmaankin paljon stressaavampaa. Ja jos olisin kunnon opiskelija, en nyt istuisi tietokoneella kirjoittamassa tylsästä elämästäni, enkä todennäköisesti ymmärtäisi mitään tietokoneista, tai edes jaksaisi ymmärtää. ”Tietokoneet ja niiden tominta on niin toisarvoista, kun voi keskittyä opiskeluunkin”. Huoh. Jaksaisikin.

Tänään oli espanjaa kahdeksasta kymmeneen. Tässä välissä on neljä tuntia vapaata, kun seuraava kaksoistunti alkaa vasta klo 14. Espanjassa menee huonommin kuin aikaisemmin. Luulen että Sampsan seurassa el español lähtee menemään alamäkeä. Ja pahasti, jos en ota ohjaksia käsiini. Pitää nyt edes yrittää panostaa niihin kahteen aineeseen. Kummallista kyllä, tällä hetkellä ruotsi kiinnostaa enemmän kuin espanja. Ruotsi on niin leppoisaa jotenkin. Mutta asiasta toiseen. Lähden takaisin kouluun tunnin sisällä. Back to school, ciao!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä