Itsenäisyyspäivän kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Itsenäisyyspäivä meni liian nopeasti. Tämä johtui ehkä siitä, että heräsin vasta kun ulkona oli pimeää. Nukuinkin kyllä makeasti. Viiden aikoihin istahdin tietokoneelle irkkaamaan ja tekemään niitä normijuttuja. Olin koko päivän kotona. Illalla katsoin GTO:ta muutaman jakson eteenpäin, söin, luin lehtiä, tein ruotsin läksyt ja viimein menin nukkumaan. Kello oli silloin melkein kaksitoista. Aika tavallinen vapaapäivä.

Tänään koulu alkaa kymmeneltä. Heräsin kahdeksalta, koska nukuin viime yönä niin paljon, että minua ei enää väsyttänyt tänä aamuna. Normaalisti olisin herännyt ehkä yhdeksän aikoihin. Tänään on ensimmäinen face-to-face palaveri kotisivuista, jotka aion suunnitella. Mutta nyt alan valmistautumaan lähtöön. Opiskelu kutsuu taas. Anteeksi tästäkin (tylsästä) blogiviestistä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä