Nimikkopäivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään on nimipäiväni. Moni blogini lukija ei tiedä oikeaa nimeäni (tai ole jaksanut ottaa selvää), joten olen päättänyt paljastaa sen nimipäiväni kunniaksi. Oikea nimeni on siis Roni. Tiesit sen jos olit katsonut tämän päivän almanakkaa. En tiedä nimestäni kovinkaan paljoa, mutta sen tiedän, että Roni on hepreaa ja tarkoittaa ”iloitse” puhekielessä. Miksi sitten pidän parempana kutsumanimenä Rollea? Koska tunnen kaksi Ronia jo entuudestaan ja pidän enemmän lempinimestäni. Olisikohan tässä tarpeeksi argumentteja. Hyvää nimipäivää siis minulle. Ja kukaan ei koskaan kommentoi. Edes nimipäivänä. Höh.

Viikonloppu meni nopeasti. Katsoin pari elokuvaa, pelasin Ultima Onlinea ja luin kirjoja. The Island oli aivan loistava. Pitää katsoa vielä joskus uudestaan. Antaisin viisi tähteä. Erinomainen. Ewan McGregor sopi roolin loistavasti ja vastanäyttelijä Charlett Johansson yllätti minut positiivisesti. Eli loistava v-loppu. Mutta lyhyt. Kuten aina. Tänään oli äidinkielen väittely, mikä piti suunnitella. Ikävä kyllä, en ollut valmistautunut yhtään. Kirjoitin viisi ranskalaista viivaa tunnin alussa, miksi Neste-Ralli pitäisi poistaa Jyväskylästä. Ihan hyvin se sitten meni siihen nähden, kuinka paljon käytin aikaa valmisteluun. Aiheessa ei ollut valinnanvaraa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä