10 minuutin boosti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Koulu alkaa kymmentävaille kymmenen, joten minulla on kymmenen minuuttia aikaa kertoa tämän aamun kulumiset. Heräsin turhan myöhään, ehdin juuri ja juuri käydä suihkussa ja pakata repun. Aih, prklö! Unohdin taas sen Arin MAOLin! Hauskaa… Tein ranskanläksyt jotenkuten, mutta en osannut kääntää kaikkia lauseita. Ja koe olisi maanantaina. En jaksa! Tänään on viimeinen pinnistys; kaksi tuntia ranskaa, runti ruotsia (+sanis) ja kaksi tuntia espanjaa. Sitten kärsimys loppuu toistaiseksi ja koeviikon jälkeen alkaa käytännössä vapaus, sillä ensi jaksossa on pelkkiä reaaliaineita.

Tänään on pilvisen synkkä sää. Jotenkin tykkään tallaisesta säästä kun ei ole kylmä. Se on niin rentoa olla synkällä, sateisella, lämpimällä ja tuulisella säällä tietokoneella tai kaupungilla. Mutta se sään kuvailemisesta, myöhästyn kohta ranskan tunnilta jos en mene. Periaatteessa tällä tunnilla vain kerrataan kokeeseen, mutta en halua olla poissa, koska luonnollisesti en lue tarpeeksi kokeisiin. Pitäisi kyllä kerrankin petrata ainakin tähän kokeeseen… mutta otan turhia paineita siitä äidinkielen ”kokeesta” missä meidän pitää näytellä se näytelmä. Joomoi. *toivottavasti tää romu antaa lisätä tämän viestin*

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä