Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vappupäivä

Keskiviikko. Vappupäivä. Sormus antaa unipisteet 84/100, eli ”Good”. Herättyäni lähden banaanin voimin juoksemaan kymmenen kilometriä, siitä sormus palkitsee pistein 90/100, eli ”Optimal”. Aktiivisuustavoite ylittyy, 140%. Juoksulenkillä tien tukkii Harjulla yliopisto-opiskelijat ja Yliopistonkadulla Jeesus-marssi.

Juostessa tulee kuuma. Tuntuu, että huhtikuun ja toukokuun välillä ero on kuin yöllä ja päivällä. Nyt on kesä. Olisi pitänyt jättää huppari kotiin.

Rutiineista ei voi päästää irti, joten lähdemme vaimon kanssa keskiviikkosushille. Onneksi ravintolassa ei ole täysi kaaos päällä, vaikka valkohattuisia näkyykin joka paikassa.

Illalla luvassa hieman työjuttuja ja sitten Mastodon-päivityksen kimppuun.

np. Pylot – Upgrades

Tässä kirjoituksessa on 113 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää