Vapun kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Haluatte kai tietää miten vappuni meni? Hyvin. Lauantaina lähdin aamulla soittamaan kitaraa kaupunkiin Tantun luokse. Soitettiin Wintersunia. Kitaratunnin jälkeen menin kotiin. Istuin tietokoneella jonkin aikaa, kävin kaupassa (ostin blondivärin) ja lähdin lenkille ja Veikolle värjättyäni ensin hiukset. Syötiin ja saunottiin. Markokin oli siellä. Lähdin yöllä kotiin.

Sunnuntaina käytiin mummolassa. Myöhemmin vietin vappua ensin kaupungilla ja sitten Ronilla. Oli paljon kavereita ja tunnelma oli tiivis. Jäin Ronille yöksi ja tulin maanantai-aamuna kotiin. Maanantaina eli eilen ostin 1.5l Pepsin ja karkkia ja söin mummolta saatua Fazerin sinistä ja tein pienen leffamaratoonin (Great Raid, Azumi, Aeon Flux). Tässä kaikki niin yksityiskohdattomasti kuin mahdollista.

Googlen-haun tuloksia:

Vappu, closest translation in english Labor Day, is the day when whole Finland is drunk…I mean really drunk, everyone drinks until (s)he runs out of money or is unable to swallow.

Nyt ulkomaalaiset jannut tietävät mitä Vappu tarkoittaa suomalaisille; Virallisen Juoppouden Päivä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä