Kylmä vapunpäivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kylmää, koleaa. Tiedätte varmaan englannin kielestä napatun sanan cool, jonka suomenkielinen vastine on kolee. Aika koleet sivut mulla täällä. No joo. Itse en pidä moisesta käännöksestä ollenkaan. Jos tulee tilanne missä pitää sanoa jompi kumpi niin tyydyn englannin cooliin. Mutta Vapunpäivän koleus ei ole äsken määriteltyä koleutta, vaan ihan kylmyyttä. Itse hytisin kaupungilla kun tulin Juhanilta kävelykadun vapputorille. Kojuissa myytiin kaikenlaista hyödytöntä, mutta mukavaa kamaa. Olisi tehnyt mieli ostaa jotakin, mutta taskussa ei ollut kuin 60cnt viiden ja kymmenen sentin kolikoina. Niinpä lähdin kotiin heti seuraavalla bussilla. Vappuruuhkan takia myöhästyin ensimmäisestä vaihdosta.

Eli tämän viikonlopun olen siis ottanut rennosti. Mm-kisoja katsellessa lauantai meni mukavasti Juhanilla ja tänään olen istunut tietokoneella ja kuunnellut musiikkia ja pelannut Flatoutia. Ilmapalloja ja MountainDew:tä… ja huomenna pitää taas ryhdistäytyä kouluun. Robert Milesin Freedom tahdittaa minun iltani. JAlbum taitaa olla kohtapuolin valmis, oli vain pieniä ongelmia ftp-asetusten kanssa. Eipä siinä. Karsin turhimpia kuvia ja lisäsin samalla uusimpia. Aika paljon sinne vieläkin jäi turhuutta, mutta ei se niin nuukaa ole. Hyvää vapunpäivän illanjatkoja kaikille!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä