Lähipäivien laiskat kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Eilen oli perjantai. Meni ihan ohi. Tein pienen virheen torstaina kun lähdin Juhanille yhdeksän aikoihin. Tulin takaisin kämpille noin kahdentoista aikaan. Nukuin 16 tuntia ja heräsin kun koulu oli jo loppunut. En muista koko herätyskelloa. Ei selityksiä! Sulla oli tuommoinen asenne jo illalla, sanoivat vanhemmat. Mitä pienistä. Sehän oli vain yksi perjantaipäivä. Tosin torstainkin olin poissa kutsuntojen takia. Syysloman jälkeen pitää ottaa vähän kiinni.

Illalla lähdin Ronille pelaamaan legendaarisesti PES5:sta ja katsomaan leffoja. Ostin matkalla karkkia ja limsaa. Oli mukavaa. Roni heitti minut kotiin yhden jälkeen.

Tänään heräsin kahdentoista aikoihin. Ei ole hirveästi suunnitelmia syysloman suhteen. Varmaankin olen kavereilla ja homehdun kotona. Jotain sinne päin. Ja sarjoja olisi tarkoitus seurata. Vietän syysloman ilman stressiä mistään. Nyt on aikaa rentoutua.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Tanskis

    Onko kutsunnat koulun aikana? Saan aina vain huonomman kuvan asepalveluksesta ja sen toteutuksesta kaikkine puolineen siitä jotain kuullessani.

  2. rolle

    Oli. Alkoivat 8.45 ja loppuivat viimeisiltä 16.00 jälkeen. Minä pääsin jo yhden aikoihin, mutta kyllä siihen meni pyöreästi koko koulupäivä.