Hiukset lähti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Yleisön painostuksesta ja omasta päätöksestäni (hah) leikkautin kaljuksi. Menin eilen illalla Juhanille pitämään iltaa. Marko liittyi seuraan puoli kymmenen aikoihin. Pelattiin PESsiä ja NHL:ää, syötiin suklaata ja pidettiin hauskaa. Ja loppuillasta Marko ja Juhani leikkasivat minulta hiukset. Nyt on kalju, eli sänki. En ruvennut partaveitsellä vetämään sänkeä pois. Kokokalju on aika karun näköinen verrattuna sänkeen. Kehukaa ja valitelkaa, kuten aikaisemminkin. 50:50 tilanne taas…

Perjantaina kävin Villen kanssa ostoksilla. Kierrettiin Jyväskylän kirpputorit. Löysin kuin uusia vaatteita. Sain kympillä kolmet housut, upean paidan/takin, mahtavan värikkään pipon, mahtavan värikkään kaulahuivin. Ekocenterissä vaatteet 4e/kg. Aika hassua myydä vaatteita kilohinnalla. Ekocenteristä lähtiessä eräs nainen tuli sanomaan minulle että ”minä olin katsellut juuri näitä vaatteita, mutta kivat sulle sitten vaan”. Ja fridasta sain seitsemän euron housut kahdella eurolla. Niissä oli pieni tahra. Jäi hirveän hyvä fiilis.

Kirjoituksista en ole stressannut. Hyvin ne menee. Huomenna tosiaan se englanti. Menen saunaan illalla ja aikasin nukkumaan puhtaiden lakanoiden väliin, nukun hyvin ja olen pirteänä huomenna. Se on minun valttikorttini. Ei tarvitse muistaa kuin muutama tärkeä taloussana ja perusjutut. Perjantaina kävin katsomassa Snakes on a plane. Ja viiden minuutin päästä lähden katsomaan Klik. Hyvät ennakko-odotukset. No ress!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. MrRessu

  Kansa vaatii kuvaa!

 2. MrRessu

  Kappas, galleriasta löyty. Johan alkaa näyttää jo mieheltä. :P

 3. Jeyp

  Kannattais tehä ip pohjanen loki tolle pollille, koska äänestin about 7 krt. että leikka hiukset :)

 4. veke

  mistä semmoinen kirppis löytyy tarvis pojalle vähän uusia muoti kuteita.