Huvin vuoksi, sisällöstä piittaamatta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Ah, perjantai!

Olin koko eilisen päivän asioilla. Kävin pankissa (sain leffalipun 18-vuotissyntymäpäivieni kunniaksi) ja kirjastossa. Lainasin Elie Wieselin n ja ahmin sen samantien. Palautin vuokratut DVD:t Makuuniin ja luin kirjaa bussissa. Söin ja menin aikaisin nukkumaan käytyäni saunassa. Tänään heräsin puoli seitsemältä, söin palan kääretorttua, join Mountain Dewini loppuun ja lähdin kouluun. En ole herkkusuu, e-hen!

Koulupäivä meni todella nopeasti. Vaihdoin maantieteen Suomi-kurssin kuvamataidon vapaaseen kurssiin, koska minulla on vieläkin edellisvuoden pakolliset työt tekemättä. En vain osaa rutinoitua tekemään rästejä vapaa-ajalla. Ja pitäähän se lukio päästä läpi.

Tein rollewebiin minijoulukalenterin, jonka luukut alkavat näkyä joulukuussa. Kaikki luukut eivät ole vielä valmiit. Tänään lähden luultavasti Markon kanssa elokuviin.

Hyvät viikonloput.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä