Keskipäivää Nikolainkulmasta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Aamulla oli espanjaa. Saimme kirjoitelmamme takaisin ja ilostuin kun sain exelenten eli parhaan mahdollisen arvosanan. Aina ennen olin saanut muy bieniä. Kävin jo kymmeneltä syömässä nakkikastiketta, perunaa ja parasta koktailikiisseliä-mitälie. Ruokavälitunnilla kävelin kirjakauppaan ja ostin lisää konseptia. Eilen tuhlasin muistilehtiöön tarkoitetut rahat EDiin ja karkkiin. En ole tehnyt uskonnon harjoitusseetä loppuun, mutta ei se haittaa. Kai. Livejournal turhastuttaa. EN tykkää tästä ulkoasusta enkä halua minkään web-paneelin kautta muokata! Haluan koodata kokonaan itse!! Mutta en rupea maksamaan. Eli kuolen. Tämän takia en ole pastennut entryjäni vähään aikaan livejournaliin. Lukekaa rollemaa.fiistä, sinne niitä ilmaantuu tiuhempaan tahtiin.

Kello on jo 12:11. Ehdin siis kirjoittaa vielä jopa viisi minuuttia. Tänään aamu näytti sateiselta ja pilviseltä, mutta nyt ilma on ruvennut ainakin täällä keskustassa selkenemään. Oho, suojatien yli meni ihan Hitlerin näköinen miäs! Ja golffaajan näköinen pappa. Taidan valokuvata tänään. Ja aeniin! Suomi-Ruotsi Juhanilla illalla, jos sinne pääsee. Anteeksi kun en omista TV:tä. En tosin tekisikään sillä mitään, sieltä kun tulee niin paljon sellaista mitä en katso. Ja saa niitä parhaita sarjoja muualtakin ja aina voi mennä kaverille katsomaan jos on jotain niin välttämätöntä. Huomenna on helatorstai vapaana, yeah! Pidennetty viikonloppu, ah. Voisi tehdä jotain kehittävää. Taidetta. Nyt loppuu aika eli se on moro!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä