Herätessä olo kuin majavalla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Jos viime yötä ei lasketa, olen nukkunut tällä viikolla ehkä yhteensä noin seitsemän tuntia. Unirytmini on ollut joululomasta asti sekaisin, enkä ole meinannut saada unta kahdentoista jälkeen. Mutta jokainen tietää että jos herää aamulla väsyneenä, eikä nuku tarpeeksi, herää seuraavana aamuna vielä väsyneempänä. Tänään heräsin yhdeltätoista. Nukuin kahden aamutunnin (8-10) yli. Minulla on niiden jälkeen kaksi vapaatuntia, joten menin kouluun vasta kahdeksitoistaksi. Ei ainakaan väsyttänyt.

Koulun jälkeen kävin kotona syömässä ja lähdin Ronille ostettuani pullon EDiä. Sitten tulin takaisin kotiin. Melkein tavallinen perjantaipäivä. Toivottavasti viikonloppu kuluu hitaasti.

Laiskotuttaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. taddels

    I get the feeling of not getting sleep. Toisaalta maanantaisin saan nukkua koska minulla ei ole koulua maanantaisin .D katso yksi silmäinen smiley se piristää .D se on yksi silmäinen. jee mutta enivei joo meikällä on tylsää joo moi