iPodin korjaus

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

iPodin korjausoperaatio on aika hassu.

 1. Apple lähettää minulle tyhjän laatikon, johon iPod tulee pakata oikein ja huolellisesti ohjeita noudattamalla, jotka ovat englanniksi.
 2. Soitan UPS-postituspalveluun, jonka linja menee kuuden jälkeen englanninkieliseksi. Pyydän heitä hakemaan paketin.
 3. UPS-kuski pääsee Keski-Suomen alueelle vain ennen kolmea arkipäivisin. Olen sattuneesta syystä arkisin koulussa ennen kolmea ja vanhempani ovat kiireisinä töissä. Koska ketään ei ole kotona, oveen pitää laittaa lappu ”tulkaa Jyskän Siwaan hakemaan iPod kuljetusta varten” (äitini työpaikka).
 4. Paketti lähtee matkalle Hollannin Applen iPod korjaamolle, jossa iPod korjataan tai korvataan uudella.
 5. Uudenveroinen iPod lähetetään takaisin minulle viiden päivän sisällä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Alex

  Osaapa olla vaikeaa… Toivottavasti iPodini ei mene koskaan rikki.

 2. taddels

  minulla ei ole ipodia joten se ei voi mennä rikki, tosin hukkasin yhdesti muvo mp3 soittimen kaverin takapihalle ja se jäi talven lumien alle. mutta keväällä se löytyi. Ja nyt se taas iloisesti hyräilee korvassani.

 3. Rolleweb.net » Hifimaailmat vertailussa

  […] Koska Giganttiin ei ollut tulossa KOSSin korvansisäisiä ennen joulua, kävin ostamassa KOSS Spark Plugit Markantalosta. Markantalon jopa sietää, mutta esimerkiksi Mustaan Pörssiin en enää jalallani astu. Viedessäni iPodia takuuhuoltoon kyseiseen liikkeeseen, he vastasivat tyyliin “emme huolla näitä tuotteita, mene iPodin nettisivuille ja etsi sieltä” (ks. #53, #56). Niin sitten tein, mutta ärsytti. […]